inbraakveilig

Over Filiaert

Over ons

Filiaert veiligheid is een Gents bedrijf gespecialiseerd in totale beveiliging voor uw woning en bedrijf. Bij ons kan u terecht voor een sleutel, nieuwe sloten maar even goed voor een alarmsysteem of camerabewaking. Al 45 jaar staan we garant voor kwaliteit van de geleverde producten! We hebben kantoren in Dendermonde en Ninove onder de groep Inbraakveilig.

Onze missie

Jammer genoeg is momenteel veiligheid een prioriteit voor veel mensen en bedrijven. Filiaert biedt u de experts om uw woning of zaak te beveiligen naar uw persoonlijke noden en wensen. We bepalen samen de richting waar u zich goed bij voelt. Mechanische beveiliging zoals veiligheidsdeuren, sloten, veiligheidscilinders en raamblokken is een optie. Tegelijk bieden wij ook een elektronische gamma aan zoals alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrole.

Ons team

Filiaert heeft samen met Inbraakveilig 30 mensen in dienst om u te helpen. Hier in Gent staat een team van 5 slotenmakers en alarminstallateurs voor u ter beschikking. Onze binnendienst zorgt ervoor dat de meest geschikte persoon u te woord kan staan voor het antwoord op uw vragen. Zij zorgen eveneens voor de opvolging van uw project.